23 Οκτωβρίου 2018

«Επίθεση κατά της Δημοκρατίας η βόμβα στο Εφετείο»

«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αφήνοντας παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς αιχμές σε βάρος της κυβέρνησης για το κλίμα αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες .

«Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις», αναφέρει με νόημα στην ανακοίνωση της η Ένωση.

«Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες», τονίζουν δικαστές και εισαγγελείς και καλούν την κυβέρνηση να εγγυηθεί όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας για όλους.

«Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους πολίτες που προσέρχονται στα δικαστήρια της χώρας», καταλήγει η Ένωση στην ανακοίνωση της.Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image