12 Δεκεμβρίου 2018

Σε ειδική αποστολή στις ΗΠΑ ο Βασίλης Κικίλιας

Τις βαλίτσες του για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ετοιμάζει ο Βασίλης Κικίλιας. Ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ., λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωρήσει σε μια δυναμική ρελάνς έναντι του πρόσφατου ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και της συστηματικής επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου.

Βλέπετε εκτός από τις καλές άκρες που διαθέτει κατά κοινή ομολογία ο πρώην υπουργός στις τάξεις του αμερικανικού παράγοντα, η ιδιότητά του ως αντιπάλου δέους του Πάνου Καμμένου θα μπορούσε να παίξει κομβικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη «γαλάζια» αντιπολιτευτική ρητορική για τις πρόσφατες συμφωνίες στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στο μέτωπο των εξοπλισμών, με κορυφαίο βεβαίως ζήτημα την περιβόητη αναβάθμιση των F16.

«Μας το παίζουν φίλοι των επενδύσεων, μας το παίζουν σύμμαχοι της Μέρκελ, τώρα λανσάρονται ως φιλοαμερικανοί. Ομως η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ έταξαν πολλά και δεν πήραν τίποτα ουσιαστικό», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της Πειραιώς, αποτυπώνοντας την πρόθεση της «γαλάζιας» ηγεσίας να αντιδράσει έντονα στην εμφανή και διαρκή στόχευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να… εισβάλουν στην παραδοσιακή ατζέντα της κεντροδεξιάς παράταξης.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.Μενού
Responsive Menu Clicked Image