Ελλάδα

Βούλγαρος ομολόγησε την εκτέλεση του καρδιολόγου στη Σητεία

Ομολόγησε τελικά, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία, ύστερα από πολύωρη ανάκριση των αστυνομικών αρχών και υπό το βάρος των στοιχείων που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση.

Ο ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εν ενεργεία αστυνομικός στην Βουλγαρία, είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, ύστερα από την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα του φονικού, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε τον συλληφθέντα που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 62χρονο καρδιολόγο.

Ο 35χρονος δράστης, κρατούσε μια καραμπίνα και μια σακούλα και προσποιούνταν τον κυνηγό, ενώ αφού εκτέλεσε τον καρδιολόγο, στη συνέχεια πέταξε το όπλο, μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Από τον τρόπο της εκτέλεσης και τον αριθμό των πυροβολισμών σε βάρος του θύματος, φαίνεται ότι ο δράστης είχε φοβερό μένος κατά του 62χρονου και ήθελε οπωσδήποτε να τον οδηγήσει στο θάνατο, για αυτό του «έριξε» τρεις φορές στο σώμα και τη χαριστική βολή στο κεφάλι, ενώ από τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι το παρμπρίζ έγινε «σουρωτήρι» από τους πυροβολισμούς.

Όμως, ένας κυνηγός είδε όλο το σκηνικό της δολοφονίας και έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκαν οι αστυνομικοί για να προσαγάγουν αρχικώς τον δράστη και στη συνέχεια, με τα στοιχεία σε βάρος του, να αποσπάσουν την ομολογία του.

Ο Βούλγαρος συνελήφθη ενώ στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας έχει προσαχθεί και η ομοεθνής σύζυγος. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα