Ελλάδα

«Δεν έχω κάνει αίτηση διαζυγίου, το δελτίο Τύπου αναφέρεται σε λύση γάμου»

Μία ημέρα μετά την αποφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη μίλησε για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση τον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» του Epsilon.

Αρχικά η κ. Σταμάτη ανέφερε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της «με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα» καθώς και πως δεν συνέτρεχαν λόγοι για την καταδίκη της. Πράγμα που πρέπει να διερευνηθεί».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της, εκείνη αποκρίθηκε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου. Δεν έχει γίνει το επόμενο βήμα. Δεν είναι καθόλου ευγενικό αυτό που κάνετε. Αυτό που αναφέρεται στο δελτίο Τύπου είναι η λύση γάμου». Η ίδια δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για τη διαφορά μεταξύ των δύο εννοιών και αρκέστηκε στο να σχολιάσει πως «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Όταν αναφέρθηκε στη συνέντευξη η άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας τη μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. Ενώ σχολίασε με νόημα πως «και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τις «χρυσές» μίζες, αφήνοντας αιχμές για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή: «Η κόρη του είναι κερδισμένη από την υπόθεση. Της επιστράφηκαν από το εφετείο τα ακίνητα που πήρε το δημόσιο». Συμπλήρωσε πως «υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος. Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα