Αθλητισμός

Λεμονής: Ελπίζω να επιτεθούμε περισσότερο

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του στην Λισσαβώνα με αντίπαλο την Σπόρτινγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή λίγο πριν την απογευματινή αναχώρηση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και των Νέων για την Πορτογαλία την Δευτέρα:

Για το αν το ματς με τους Πορτογάλους θα είναι διαφορετικό με το μεταξύ τους στο Καραϊσκάκη: «Ελπίζω να είναι διαφορετικό από όλες τις απόψεις. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε μαζί τα παιχνίδια στη διοργάνωση αρχής γενομένης με εκείνο της Γιουβέντους. Κάπως έτσι θα είναι το σκεπτικό μας και ελπίζω και πρέπει αυτή τη φορά να επιτεθούμε περισσότερο».

Για την εικόνα της Σπόρτινγκ: «Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Σπόρτινγκ έχουν αδύνατα και δυνατά σημεία. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο έδειξε και κόντρα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι αν όχι στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες λίγο πιο κάτω σίγουρα».

Για το αν χρειάζεται υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση η αναμέτρηση: «Το θέμα υπομονής το συζητάμε στο Καραϊσκάκη που θέλουμε να διασπάσουμε εμείς τις άμυνες που είναι κλειστές. Είναι διαφορετικό ματς εμείς κυνηγάμε μονό τη νίκη από εκεί και περά δεν πρέπει να αγχωθούμε και πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό και θεωρώ ότι αν μπούμε μέσα στο ματς να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αν μπούμε σε αυτή την λογική θα είμαστε καλά».

Ως προς το πρόγραμμα της Τρίτης η συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή (και ενός ποδοσφαιριστή) θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 (τοπική ώρα), στο Ζοσέ Αλβαλάδε ενώ η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σπόρτινγκ, μία ώρα αργότερα (19:00).

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Αθλητισμός