Διεθνή

Νέα μπλεξίματα για τον μπερμπάντη Μπιλ Κλίντον

Το ερωτικό σκάνδαλο και το λερωμένο φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι είχαν απασχολήσει για μήνες τα μίντια στην Αμερική και όχι μόνο. Δεν είναι λίγο άλλωστε να έρχονται τέτοιες λεπτομέρειες για πράγματα που συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Οβάλ Γραφείου… και δεν είχαν σχέση με την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Τα ροζ φαντάσματα του παρελθόντος λοιπόν επιστρέφουν μετά την αποκάλυψη πως τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του πρώην πλανητάρχη.

Ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να τις παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Ρον Μπαρκλ. Μετά την αποχώρησή του το 2000, από τον Λευκό Οίκο, στιγματισμένος από το σκάνδαλο Λεβίνσκι, εργαζόταν στις επιχειρήσεις του αμερικανού κροίσου και χρησιμοποιούσε για τα ταξίδια του το αεροσκάφος του Μπαρκλ.

Αυτά ωστόσο που συνέβησαν ή συνέβαιναν (κανείς δεν ξέρει αν ήταν συνεχιζόμενα τα περιστατικά) στον αέρα, είχαν οδηγήσει τον επιχειρηματία να χαρίσει στο ιδιωτικό του τζετ, το σόκιν παρατσούκλι, «Air Fu.. One», εμπνευσμένο από το Air Force One.

Όπως ανακοίνωσε ο συνήγορος των γυναικών, και οι τέσσερις ετοιμάζονται να υποβάλλουν ξεχωριστές αγωγές, διεκδικώντας αποζημιώσεις εκατομμυρίων, ενώ η ύπαρξη του θέματος επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της νομικής υποστήριξης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Διεθνή