Ελλάδα

Σταθεροποιήθηκε η υγεία της 18χρονης που επέζησε από το τροχαίο της Θεσσαλονίκης

Αισιοδοξούν οι γιατροί για την πορεία της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, σε τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ορθοπαιδικών βλαβών «πήγε καλά» και η κατάσταση της υγείας της κοπέλας σταθεροποιήθηκε. Η πλήρης αποκατάσταση θα κρατήσει πολύ καθώς η κοπέλα εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλαπλές κακώσεις, στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Στο δυστύχημα που συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας (συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη), 28χρονος Αλβανός κι ο πατέρας του, ηλικίας 51 ετών, συνεπιβάτης του στη μοτοσικλέτα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα