22 Ιανουαρίου 2019

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησής μου (ΒΙΝΤΕΟ)

adonis1«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησης μου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί».

«Ο κ. Τσίπρας ανέθεσε στον κ. Πολάκη την εξόντωσή μου. Ο κ. Πολάκης είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει ηθική, το αποδεικνύει το βίντεο που λέει ότι ως δήμαρχος είχε διπλά βιβλία, και ένας εισαγγελέας δεν έχει κινητοποιηθεί για αυτό το βίντεο, ανέλαβε με τέτοιους τρόπους, επειδή δεν βρήκαν κάτι επί της ουσίας εναντίον μου, να με εμπλέξει» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Από τους ισολογισμούς της Novartis, που έχω καταθέσει στη Βουλή, και δεν μπορεί να διαψεύσει κανείς, μεταξύ των ετών 2012-2014 έχασε στον τζίρο της περίπου 200 εκατ. και πέρασε από τα κέρδη στις ζημίες. Η Novartis άρχισε να ανεβάζει τους τζίρους της και να περνάει στα κέρδη ξανά από την πρώτη φορά αριστερά» ανέφερε.

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα παραίτησης μου. Αυτό το οποίο έγραψα στην επιστολή μου στον κ. Κοττάκη και το τούμπαραν, το έκαναν πρωτοσέλιδο, είναι ότι πάντα η παραίτηση μου είναι στη διάθεση του Προέδρου, καθόσον εγώ είμαι ένας αντιπρόεδρος διορισμένος, δεν είμαι αντιπρόεδρος εκλεγμένος. Υπό την έννοια αυτή, το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κρατάει στη θέση αυτή και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να παραιτηθώ σημαίνει ότι μου δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη» τόνισε.

«Είμαι κατά της παραίτησης, εγώ έχω παραιτηθεί στη ζωή μου και από υπουργός και από βουλευτής. Δεν έχω πρόβλημα να ζήσω χωρίς καρέκλα, ούτε με καθορίζει η καρέκλα. Θεωρώ όμως ότι αν στη ΝΔ όποιος στοχοποιείται παραιτείται θα έχουμε παράσχει στον αντίπαλο μας ένα τεράστιο όπλο για να μπορεί να βγάζει από την μέση όποιον τον πολεμάει. Υπό αυτή την έννοια, δεν υπάρχει κανένα θέμα παραιτήσεως μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το πλεονέκτημα» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image