20 Μαρτίου 2019

Άδωνις: Ο Πολάκης εξαφάνιζε έγγραφα από το ΚΕΕΛΠΝΟ (video)

Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης από τα γραφεία της Πειραιώς κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ότι έχει συστηθεί μια εγκληματική συμμορία με στόχο την Υγεία.

«Σκευωρία η καταγγελία για παράνομες προσλήψεις»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά κατήγγειλε την προσπάθεια του κ. Πολάκη να δημιουργήσει συνθήκες προκειμένου να κατηγορηθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για παράνομες προσλήψεις. «Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης καταγγέλλει ότι έχω κάνει παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι προσλήψεις αυτές ούτε δικές μου ήταν ούτε παράνομες. Είχαν αποφασιστεί σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε τον κ. Πολάκη ότι «εξαφάνισε» έγγραφο που αποκάλυπτε τις νόμιμες διαδικασίες με τις οποίες είχαν γίνει οι προσλήψεις και μάλιστα με σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Εταιρεία σεκιούριτι

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε προσπάθεια σκευωρίας από την πλευρά του κ. Πολάκη προκειμένου να τον εμπλέξει με το θέμα των προσλήψεων γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε «φρόντισε να εξαφανίσει και το σχετικό έγγραφο από το Πρωτόκολλο».   Αποκαλύψεις έκανε ο κ. Γεωργιάδης και για το θέμα της εταιρείας σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα 8 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν με εντολή του κ. Πολάκη.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης τα χρήματα δόθηκαν παράνομα στην συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία σύμφωνα με τρεις αποφάσεις έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, διότι αλλοίωνε το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο ανάγνωσε σχετικό e-mail-επιστολή που εστάλη από εργαζόμενη στο ΚΕΕΛΠΝΟ και αποκάλυπτε πως την ώρα που μετακόμιζε η εταιρεία security από το ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκε ένα φλασάκι το οποίο «έκαιγε» τον υπουργό και τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης «το στικάκι αυτό είχε στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει ο κ. Πολάκης προκειμένου να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Σ’ αυτό υπάρχει εντολή προκειμένου να αφαιρεθούν σημαντικά έγγραφα από το πρωτόκολλο.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης το στικάκι αυτό παραδόθηκε από τον υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και υπάρχει και στα χέρια του αντίγραφο, μετά και την ενημέρωση που είχε από το σωματείο εργαζομένων. Τέλος, σημείωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν θα φοβηθεί να ρίξει φως στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είναι ντροπή μια κυβέρνηση να χρησιμοποιεί μέσα που χρησιμοποιούν οι εγκληματικές συμμορίες για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και αποκάλυψε νέα στοιχεία που αποδεικνύουν κατά την άποψή του ότι η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε «προαποφασιστεί».

Δείτε όλη τη συνέντευξη και τις αποκαλύψεις του Άδωνι Γεωργιάδη:Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image