22 Μαρτίου 2019

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ: «Είσαι τζάμπα μάγκας»

Εντονη κόντρα είχαν στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Πάνο Καμμένο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στον Πάνο Καμμένο που άφησε αιχμές ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σημείωσε ότι ήταν γνωστό ότι παλαιότερα και ο κ. Καμμένος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως εξάλλου και η ίδια.
Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «τζάμπα μάγκα» που από τη μία προκαλεί να γίνει προανακριτική επιτροπή και από την άλλη κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ.Τσίπρα προκειμένου να μην ψηφιστεί η εξεταστική.

«Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη του κ. Μαρινάκη. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στο γιό του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά επειδή εγώ θυμάμαι τις εξαιρετικές σχέσεις Καμμένου Μαρινάκη. Είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη αλλά ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά, τον επισκέπτετο στο γραφείο του. Και όταν βρισκόσασταν σε αδυναμία, στέλνατε και την σύζυγο. Στη ζωή αυτή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», του απάντησε η κα Μπακογιάννη.Μενού
Responsive Menu Clicked Image