16 Φεβρουαρίου 2019

Αισιόδοξος δηλώνει ο Κυριζίδης στη Θεσσαλονίκη

IMG_4389Ο νεαρός δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος, που ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης, έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος.

Η συγκέντρωση στελεχών της προηγούμενης εβδομάδας είχε απόλυτη επιτυχία με δεδομένο ότι έγινε μέσα Ιουλίου, χωρίς ιδιαίτερη κινητοποίηση και δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο και τα social media.

Πληροφορίες θέλουν να έχει κλείσει τα πρώτα 30 ηχηρά ονόματα (με ονόματα της αγοράς, πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους) για το συνδυασμό του, τα οποία όμως τα κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Αυτό όμως που ήταν καταλύτης είναι η έρευνα που διεξήχθη, από γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων της Θεσσαλονίκης, για τον καταλληλότερο υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης από την κεντροδεξιά.

Μετρήθηκαν οι βουλευτές της Α΄ Θεσσαλονίκης καθώς και οι επίδοξοι μνηστήρες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Μάκης Κυριζίδης βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους βουλευτές με τους επόμενους πιθανούς υποψηφίους να ακολουθούν με πολύ μικρά ποσοστά.

Από τη στιγμή που οι δημοτικές εκλογές ορίστηκαν το Μάιο του 2019 είναι λογικό οι ενδιαφερόμενοι να ζεσταίνουν τις μηχανές αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποφασίσει νωρίτερα με βάση το καλύτερο για τη Νέα Δημοκρατία.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image