16 Φεβρουαρίου 2019

Απασφάλισε ο Σαμαράς: «Διατεταγμένη μεθόδευση κυβέρνησης και Τουλουπάκη»

5a74d4d11dc52475398b4573Για «διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της Εισαγγελέως Διαφθοράς» κάνουν λόγο συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το έγγραφο του FBI (Oμοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών) για την υπόθεση Novartis, δηλώνοντας ότι από το επίμαχο έγγραφο δεν προκύπτει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για τον πρώην πρωθυπουργό.

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά. Η εισαγγελέας (σ.σ Διαφθοράς) Ελένη Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ότι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην Πρωθυπουργού» τονίζουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Μετά από λίγες εβδομάδες, προσθέτουν, η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για επτά πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

«Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην Πρωθυπουργό. Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει. Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!»Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image