22 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτες ατάκες Άδωνι σε Κυρίτση: Καλωσόρισες στο ΝΑΤΟ – Πάμε μαζί

Πρωτοφανές τρολάρισμα στον γνωστό για τις αντινατοϊκές του απόψεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση επεφύλαξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλιστικών προγραμμάτων στη Βουλή με αφορμή τη θετική ψήφο Κυρίτση για την αναβάθμιση των F 16.

Άθελά του τη σπίθα άναψε ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ , ο οποίος τόνισε ότι το κόμμα του δεν εγκρίνει τη συμφωνία καθώς στο κείμενο περιλαμβάνεται έγγραφο του Κογκρέσου στο οποίο αναφέρεται ότι η αναβάθμιση των F16 θα συμβάλει στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της βορειοατλαντικής σημασίας.

Τον λόγο έλαβε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι χαίρεται ιδιαιτέρως για τη συμφωνία: “Εμείς είμαστε υπερ του ΝΑΤΟ. Χαίρομαι επίσης και είμαι εξαιρετικά ευτυχής που η συμφωνία έχει τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θέλουμε να πηγαίνει καλά η βορειοατλαντική συμμαχία και χαίρομαι που βλέπω εδώ τον κ. Κυρίτση με την ψήφο του να στηρίζει το ΝΑΤΟ”.

Όπως ήταν φυσικό η θέση του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κυρίτση ο οποίος τον κατηγόρησε για κωλοτούμπες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από αρνητής του Ολοκαυτώματος τώρα ζητάει συγγνώμη για αυτά που έλεγε .

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ πήρε ξανά τον λόγο επιφυλάσσοντας εντυπωσιακό φινάλε: “Εγώ ζήτησα συγγνώμη για το βιβλίο του Πλεύρη. Αφού μου λέτε για κωλοτούμπες όμως δεν μπορώ να ξεχάσω ότι κάποτε πάσχατε από σύνδρομο ακράτειας όπως τα μικρά παιδιά όταν ψηφίζατε τα Μνημόνια και τώρα τα συνηθίσατε και τα ψηφίζετε δυο-δυο. Σας συγχαίρω και σας καλωσορίζω στην οικογένεια της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Σας συγχαίρω που με την ψήφο σας τη στηρίζετε. Πάμε μαζί”.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image