12 Δεκεμβρίου 2018

Αυγενάκης για Καμμένο: Εξόφθαλμο πολιτικό σκάνδαλο

Για ανικανότητα και αδυναμία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις επενδύσεις στις Σκουριές και το Ελληνικό. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάνει λόγο για πρακτική συνεχούς έγερσης εμποδίων που διαρρηγνύουν το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης και για «συνειδητή επιλογή υπερφορολόγησης των πολιτών». Παράλληλα, καταγγέλλει πως η κυβέρνηση με τη στάση της δημιουργεί και εντείνει κλίμα ανομίας στη χώρα, προσθέτοντας πως με την άδεια στον Κουφοντίνα «έχει αποθρασυνθεί».

Αναφερόμενος στις προσυνεδριακές εργασίες ση ΝΔ, ο κ. Αυγενάκης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των πολιτών, προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε ευρύτερες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές συμμαχίες για να κάνει πράξη το μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα.

Όσον αφορά στις καταγγελίες της ΝΔ κατά του κ. Καμμένου, ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για εξόφθαλμο πολιτικό σκάνδαλο.

Τέλος, ο γραμματέας της ΝΔ χαρακτηρίζει απολύτως συκοφαντικές τις καταγγελίες για δικές του σχέσεις με ποινικούς και ρουσφέτια. Κάνει λόγο για λάσπη από ένα παρακράτος και τονίζει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image