19 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε στο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ που κυκλοφορεί

Με κεντρικό θέμα την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Σκοπιανό» κυκλοφορεί αυτή τη Δευτέρα η εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις πως  για τη Νέα Δημοκρατία ισχύει στο ακέραιο η εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου & ζητάει από τους Έλληνες να του έχουν εμπιστοσύνη όπως είχαν το 2008 και στον Κώστα Καραμανλή.

Διαβάστε ακόμη στο «Νεοδημοκράτη»:

Άρθρο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη: Η «άλλη Ελλάδα» του κ. Τσίπρα.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γράφει στο Νεοδημοκράτη χωρίς ταμπού για τις αυτοκτονίες, που παρά την αύξηση τους, δεν μονοπωλούν πλέον τον δημόσιο διάλογο & για τον πατέρα που μπήκε στο super market για να κλέψει δυο κουτιά γάλα για το παιδί του.

Άρθρο του Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ & τ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη: “Σχολικές εκδρομές α λα ιρανικά”.

Λευτέρης Αυγενάκης: Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία

Σοφία Λουκέρη: «Καλά αυτός τι παιχνίδι παίζει; Μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί Καραμανλή και τώρα υπερασπίζεται τον Παπανδρέου;» . Η εκδότρια της εφημερίδας «Νεοδημοκράτης» & συγγραφέας του best seller βιβλίου «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο» γκρεμίζει την προπαγάνδα κατά του τελευταίου προμνημονιακού Πρωθυπουργού της χώρας. «Για να προχωρήσουμε ως χώρα, πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια για το τι έφταιξε και οδηγηθήκαμε ως εδώ» 

Υπόλοιπη αρθρογραφία:

«Ναι σε όλα» όσα ξόρκιζαν: Η κυβέρνηση κατέθεσε πολυνομοσχέδιο 1.531 σελίδων με όλα τα προαπαιτούμενα για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση

Η εισβολή του ΠΑΜΕ στο γραφείο της Αχτσιόγλου έγινε #viral

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ξαναγίνει αντιμνημονιακός;

Ο Νέος Πατριωτισμός της Αλήθειας

Τα νέα ψέµµατα της Κυβέρνησης για το 2018

Έως και το µισό εισόδηµα θα πάει για τις εισφορές το 2018 – Όλες οι νέες επιβαρύνσεις

Χάθηκαν οριστικά τα 24,5 δισ. ευρώ του ΤΧΣ

Πάνω από 1.500 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πλημμύρισαν την Πειραιώς για την κοπή της πίτας των ΕΚΟ – Τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα του Βασίλη Σπανάκη

Γονάτισαν οι φορολογούμενοι. Μειώθηκε η εισπραξιμότητα των φόρων

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να γίνεις συνδρομητής στην δική μας εφημερίδα

Όνομα

Επώνυμο

Κινητό τηλέφωνο

Σταθερό τηλέφωνο

email

ΝομόςΠολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image