14 Δεκεμβρίου 2018

Εμείς να δεις πόσο κλαίμε κυρία Μπαζιάνα…

peristera-sinenteuksi-2Είναι τέτοια η πίεση που πλέον δέχεται το Μέγαρο Μαξίμου από την κοινωνία που έχει ισοπεδωθεί εξαιτίας των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται που κρίθηκε απαραίτητο να βγει μέχρι και η σύντροφος Τσίπρα για να ενισχύσει το πολιτικό προφίλ του Αλέξη.

Όπως την περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα είχε βγει σε εβδομαδιαία εφημερίδα και ανησυχούσε γιατί το παιδάκι της που έγινε Πρωθυπουργός πολύ πιεζόταν και δεν έτρωγε καλά, έτσι και η Μπέτυ κρίθηκε απαραίτητο να βγει τώρα να μας πει πως το δάκρυ για την «κωλοτούμπα» του Αλέξη δεν έχει τελειωμό.

Ανάμεσα σε όλα τα κωμικά που είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα, το μόνο ίσως που σε βάζει σε πειρασμό να σχολιάσεις, είναι ότι όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;».

Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε και την ίδια ,αν και δεν δείχνει δεκτική σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει τις «απόλυτες αλήθειες»που καρφώθηκαν στο μυαλό της στις πλέον τρυφερές και παραγωγικές ηλικίες για μια γυναίκα.Αλήθεια,ποιος μπορεί να ωφελήθηκε προσωπικά από τις φωτογραφικές διατάξεις του ανδρός σας;Αστεία πράγματα.Και πολύ θλιβερά…..

Πολλά είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα αλλά δεν είπε κουβέντα για την ταμπακιέρα. Ούτε μια λέξη για τις επιχειρήσεις που κλείνουν εξαιτίας τους, ούτε μια λέξη για την ανάλγητη άνοδο της φορολογίας, ούτε μια λέξη για την μαζική φτωχοποίηση ενός λαού που είναι πολιτική επιλογή τους να ζει με κουπόνια.

Εμείς να δεις πόσο κλαίμε κυρία Μπαζιάνα και με δάκρυα αληθινά, όχι κροκοδείλια.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image