19 Οκτωβρίου 2018

Έμπρακτη αναγνώριση από ΝΔ σε Σόμπολο και Σφακιανάκη

Αστυνομικό ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης . Δύο πρόσωπα ταυτισμένα και αφοσιωμένα στη δουλειά τους.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι εγκληματίες που συλλαμβάνονταν για αξιόποινες ενέργειες αρνούνταν να μιλήσουν στα ΜΜΕ της εποχής αν δεν ήταν παρών ο Πάνος Σόμπολος.

Ομοίως, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ο Μανώλης Σφακιανάκης ήταν ο πρώτος αξιωματικός της Αστυνομίας που βλέποντας πολύ μπροστά δημιούργησε δειλά – δειλά το πρώτο τμήμα για την αναχαίτιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος εξελίσσοντας το σε διεθνώς εγνωσμένης αξίας Διεύθυνση της ΕΛΑΣ.

Τα δύο αυτά πρόσωπα θα παραστούν αύριο στο προσυνέδριο της ΝΔ όπου θα μιλήσουν για την ασφάλεια και την εγκληματικότητα. Με τον τρόπο αυτό η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει εμπράκτως την αξία ανθρώπων που επί δεκαετίες συμμετείχαν, κατέγραφαν , διαμόρφωναν και εν πολλοίς συνέβαλαν ο μεν Σόμπολος στην ανάδειξη του προβλήματος , ο δε Σφακιανάκης στην αποκατάσταση της τάξης και την πρόληψη λειτουργώντας σωτήρια για χιλιάδες νέους ανθρώπους και παιδιά – θύματα των «παγίδων» του διαδικτύου.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image