22 Μαρτίου 2019

Ένας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – Το Σάββατο το μνημόσυνο

Σε ξενοδοχεία των Χανίων έχουν καταλύσει τα παιδιά και τα εγγόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βρίσκονται στην πόλη για το ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Πρωθυπουργού, το οποίο θα τελεστεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στην Μητρόπολη.

Ο λόγος που κρατά την οικογένεια μακρυά από τη βίλα στο Ακρωτήρι, είναι πως αυτό το διάστημα εκτελούνται ριζικές εργασίες ανακαίνισης που την έχουν μετατρέψει σε… γιαπί.

Όπως δε, μεταφέρουν στο zarpanews άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειες, οι εργασίες είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες (πατώματα, κουφώματα, υδραυλικά) και εκτελούνται υπό την προσωπική εποπτεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος με την σύζυγό του, Μαρέβα και τα παιδιά τους, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη θα μείνουν απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων ενώ το βράδυ η οικογένεια θα παραθέσει δείπνο στους 12 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα βρίσκονται από απόψε στα Χανιά.

Από την στενή οικογένεια, στο μνημόσυνο θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα τέσσερα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της, Πιέρ Γκουρντέν.

Συνολικά για το μνημόσυνο αναμένονται 20 βουλευτές του κόμματος από την υπόλοιπη Ελλάδα, όλοι οι Κρητικοί βουλευτές, ακαδημαϊκοί αλλά και φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που θα ταξιδέψουν απόψε και αύριο νωρίς το πρωί.Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image