12 Δεκεμβρίου 2018

Επίθεση Κικίλια στον Αλεξιάδη για τα «περσινά ξινά σταφύλια»

«Οι πολίτες το Σεπτέμβριο πληρώνουν πρώτη δόση ΕΝΦΙΑ, τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, και την πρώτη αν δεν την έχουν πληρώσει, και ΕΦΚΑ…

Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο κι αν θέλει να στήσει επικοινωνιακά σόου με τη ΔΕΘ η κυβέρνηση» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ενώ στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Αλεξιάδης κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει και τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, αλλά και το ότι οι πολίτες θα πληρώσουν τον φόρο σε πέντε δόσεις αντί για έξι.

Στην παρατήρηση αυτή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, ο κ. Αλεξιάδης απάντησε: «Περσινά ξινά σταφύλια, πόσα χρόνια θα λέμε αυτό το επιχείρημα;»

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε κυνική τη δήλωση του κ. Αλεξιάδη και προσθέτοντας ότι «δείχνει πως η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τους πολίτες ως πελάτες, ως παρακατιανούς που μπορούν να τον άγουν και να τους φέρουν κατά το δοκούν».

Αντιπαρέβαλε «τη σοβαρότητα, το όραμα, την ελπίδα και την προοπτική που δίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κόσμο της δημαγωγίας και του ψέματος της κυβέρνησης».

Ο Βασίλης Κικίλιας επανέλαβε ότι στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα στους πολίτες, όπως και πέρυσι οπότε είχε μιλήσει για μείωση στον ΕΝΦΙΑ όχι άνω του 30%.Μενού
Responsive Menu Clicked Image