12 Δεκεμβρίου 2018

ΠΗΡΕ «ΦΩΤΙΑ» Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Τσακαλώτος, Χουλιαράκης και Παπαδημητρίου έχουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό»

Επίθεση σε υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή.

Απαντώντας σε όσα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη που εμφανίζεται στα Paradise Papers, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «τους πιο ζάμπλουτους και μπλεγμένους σε όλα βουλευτές».

Στο στόχαστρό του για καταθέσεις στο εξωτερικό μπήκαν κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αλλά και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. «Και η υποκρισία έχει τα όριά της. Κοιτάξτε να ασχοληθείτε με τον Πάνο Καμμένο και τον κρυφό μεσάζοντα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μα είναι αυτό οικονομικό επιτελείο που να μην εμπιστεύεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;»
«Είναι ηθικό να έχει 700.000 ευρώ ο κ. Τσακαλώτος στην Black Rock;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είναι ηθικό ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος να έχει τις καταθέσεις του στο Λονδίνο; Γιατί, κ. Τσακαλώτε, έχετε τις καταθέσεις στο Λονδίνο δεν εμπιστεύεστε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό, στρέφοντας τα βέλη του και στον αναπληρωτή Γιώργο Χουλιαράκη.

«Και ο κ. Χουλιαρακης όλες τις καταθέσεις του στο εξωτερικό τις έχει. Μα είναι αυτό οικονομικό επιτελείο που να μην εμπιστεύεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;» διερωτήθηκε.
Τα 5 εκατομμύρια του Παπαδημητρίου στις ΗΠΑ

Στο στόχαστρο του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Ξυπνάω το πρωί και ακούω τους συριζαίους να μιλάνε για το μεγάλο σκάνδαλο που αφορα την κ. Μητσοτάκη. Όταν στην πορεία είδαν ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός άρχισαν να μιλούν για το νόμιμο και το ηθικό. Εσείς κ. Παπαδημητρίου έχετε 5 εκατομμύρια μεταξύ άλλων συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με τη σύζυγό σας στην Αμερική, να τα χαίρεστε. Εγώ ρωτώ, είναι ηθικό ο υπουργός της Ελλάδας να έχεις συνταξιοδοτικό πρόγραμμα 5 εκατομμύρια στην JP Morgan; Αυτό είναι ηθικό και είναι ανήθικη η εταιρεία της κ. Μητσοτάκη;» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εσείς κ. Παπαδημητρίου έπρεπε να βγείτε πρώτος και να συγκρατήσετε τον κ. Τσίπρα από όλη αυτή την λασπολογία και, αν δε σας άκουγε ο κ. Τσίπρας, έπρεπε να υποβάλετε την παραίτηση σας για να μην υπηρετείτε πρωθυπουργούς που ρίχνουν τέτοια λάσπη» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο Παπαδημούλης έχει 1,5 εκατ. ευρώ στις Βρυξέλλες»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά και στον Δημήτρη Παπαδημούλη, τονίζοντας ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 1,5 εκατ. ευρώ στις Βρυξέλλες.

«Ο κ. Παπαδημούλης βγήκε πρώτος πρώτος να κάνει tweet όμως δεν ήξερε να φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα. Έχει 1,5 εκατομμύριο στις Βρυξέλλες και μου κάνει tweet και μου πουλάει και πνεύμα για το τι είναι ηθικό και το τι είναι ανήθικο» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, είστε η πιο ζάπλουτη κοινοβουλευτική ομάδα που έχει περάσει στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου. Αν αθροίσουμε τις περιουσίες των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχετε πιο πολλά λεφτά από όσα έχουν όλοι οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών σε όλη την Ελλάδα, που δήθεν τους υπερασπίζεστε» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δείτε τι θα κάνετε με τον μεσάζοντα του Καμμένου και μετά σηκωθείτε να ξαναπουλήσετε πνεύμα εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που είστε οι πιο μπλεγμένοι σε όλα» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.Μενού
Responsive Menu Clicked Image