25 Απριλίου 2019

Κυκλοφόρησε ο «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» – Γίνε και εσύ συνδρομητής στην δική σου εφημερίδα

neodimokratis

Το πρωτοσέλιδο του πρώτου τεύχους της εφημερίδας «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» που θα σταλεί στους συνδρομητές τη Τρίτη 14/06 μέσω των ΕΛΤΑ

Η ύπαρξη του «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» εξυπηρετεί την έγκυρη ενημέρωση της βάσης ενάντια στο λαϊκισμό των αντιπάλων μας και στοχεύει στη συσπείρωση των μελών και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μεταδίδοντας από στόμα σε στόμα το μεγάλο εγχείρημα της ολοκληρωτικής ανατροπής της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δύο χρόνια τώρα, η ηλεκτρονική εφημερίδα neodimokratis.gr δουλεύει ασταμάτητα, παρακινούμενη από την πρωτοφανή ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών της.

Ενδεικτικά, για να γίνει αντιληπτό το τι έχουμε πετύχει όλοι μαζί μόνο τον μήνα Μαϊο ο νεοδημοκράτης κατάφερε
να κλείσει με περισσότερους από 400.000 μοναδικούς επισκέπτες! Αυτό μαρτυρά την τεράστια ανάγκη που έχουμε οι νεοδημοκράτες να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολύ θα ήθελαν να μην υπάρχει κανένα ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο σαν το δικό μας. Ωστόσο, εμείς -αντίθετα στις επιδιώξεις τους- προχωρήσαμε και εκδώσαμε την δική μας συνδρομητική εφημερίδα.

Είναι αναγκαίο ο έντυπος «νεοδημοκράτης» να έρχεται στα χέρια καθενός μας για τους εξής λόγους:

Διότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε μια πραγματικά δική μας κομματική εφημερίδα που να νοιάζεται μόνο για το καλό της παράταξής μας και της Ελλάδας.

Διότι, ενώ υπάρχει το διαδίκτυο (μέχρι στιγμής), οι φίλοι και τα μέλη της νέας δημοκρατίας, πρέπει να αποκτήσουν ποιοτική και επιλεγμένη ενημέρωση για τα σημαντικά, που πολλές φορές, δυστυχώς, η ταχύτητα του διαδικτύου δεν το επιτρέπει.

Διότι πρέπει να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση ενόψει των επόμενων εκλογών που δεν μοιάζουν να βρίσκονται πολύ μακριά.

Διότι οι θέσεις και η αλήθεια της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να φτάνουν στα χέρια κάθε νεοδημοκράτη, είτε έχει είτε δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Διότι η επόμενη κυβέρνηση της πατρίδας μας, που πρέπει να αγωνιστούμε να είναι γρήγορα η Νέα Δημοκρατία, θα χρειαστεί μεγάλη επικοινωνιακή υποστήριξη από όλους μας για να μην επικρατήσει ποτέ ξανά ο λαϊκισμός και να νικηθεί μια για πάντα η πολιτική και ιδεολογική «ηγεμονία» της αριστεράς!

Αυτό το μεγάλο εγχείρημα που ξεκίνησε έχει την ανάγκη της καθεμιάς και του καθενός μας.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες για το πως θα γίνεις συνδρομητής

Όνομα

Επώνυμο

Κινητό τηλέφωνο

Σταθερό τηλέφωνο

email

Νομός

ΥΓ: Η ομάδα του «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες νεοδημοκράτες από όλη την Ελλάδα που στήριξαν έμπρακτα τη δύσκολη αυτή εκδοτική προσπάθεια και την έκαναν πραγματικότητα. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image