27 Μάϊου 2018

Η τηλεοπτική καμπάνια της ΝΔ για το μνημόνιο 4- Δείτε τα βίντεο

1111Συνταξιούχος που παίρνει 1182 ευρώ θα χάσει τρεις συντάξεις το χρόνο – Εφιαλτική η νέα πραγματικότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες – Ένα μισθό λιγότερο θα πάρει ο μισθωτός των 750 ευρώ μετά τη μείωση του αφορολόγητου ορίου

Μπορεί τα μέλη της κυβέρνησης να διαβεβαίωναν ότι δεν θα συμφωνήσουν με τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μείωση συντάξεων, μπορεί να διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι αποκλείεται να αποδεχθούν νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και αμείλικτη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Όχι μόνο αποδέχθηκαν νέα μέτρα ύψους 5 δισ, που θα ολοκληρώσουν την αφαίμαξη των Ελλήνων για τα επόμενα πέντε χρόνια, όχι μόνο συναίνεσαν σε φορομπηχτικά μέτρα που θα υλοποιηθούν παρά το γεγονός ότι οι πιστωτές δεν θα δανειοδοτούν τη χώρα με χαμηλά επιτόκια όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά πανηγυρίζουν σχεδόν -για τους βουλευτές της συμπολίτευσης μιλάμε- ότι… πέτυχαν να εφαρμοστούν αντίμετρα για να αντισταθμιστούν οι απώλειες…

Με απλά λόγια, αφού δίνουν την χαριστική βολή φτωχοποιώντας ακόμη περισσότερο τη μεσαία τάξη, τα κυβερνητικά στελέχη υπόσχονται στους Έλληνες ότι μπορεί να τους μετατρέπουν με τη βία σε προλετάριους, αλλά τουλάχιστον θα τους δώσουν… επιδόματα για την καταπολέμηση της φτώχειας!

Εν όψει της ψήφισης του μνημονίου 4, η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί ούτε ένα ευρώ μέτρα.

Δείτε το βίντεο της ΝΔ στο οποίο αποτυπώνεται η νέα εφιαλτική πραγματικότητα που επιφέρει το μνημόνιο 4 για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι συνταξιούχοι, ανήμποροι να αντιδράσουν, θα δουν τις αποδοχές τους να συρρικνώνονται ακόμη περισσότερο. Όπως εξηγούν τα στελέχη της ΝΔ, ένας συνταξιούχος που εισπράττει 1.182 ευρώ, με τα νέα μέτρα θα χάσει σχεδόν τρεις συντάξεις!

Δείτε το βίντεο:

Στο τελευταίο βίντεο της καμπάνιας της ΝΔ που «τρέχει» στα social media και στο διαδίκτυο, αποτυπώνεται η πραγματικότητα του μνημονίου 4 για τους μισθωτούς: Κάποιος που έχει μισθό περίπου 750 ευρώ θα χάσει τις αποδοχές ενός μήνα με την μείωση του αφορολόγητου ορίου…Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image