18 Απριλίου 2019

Κλείδωσε η ημερομηνία παρουσίασης του βιβλίου «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο Εμπόδιο» στη Θεσσαλονίκη

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο Εμπόδιο» στα μέσα Μαρτίου στην Αθήνα , σειρά έχει η Μακεδονία!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαϊου στις 18:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), με ομιλητές τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον π. Υπουργό & Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Ηλία Κουσκουβέλη ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος.

Κρίνοντας από τους ομιλητές αλλά και το περιεχόμενο του βιβλίου, γίνεται αντιληπτό πως ειδικά από την Μακεδονία πρόκειται να ακουστούν ακόμη πιο δυνατά οι αλήθειες που για χρόνια φρόντιζαν να μένουν στο σκοτάδι οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία και την είσοδο της χώρας μας στα μνημόνια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν όσα θα ακουστούν γύρω από τους χειρισμούς του Κώστα Καραμανλή για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων, γεγονότα που καταγράφονται και αυτά αναλυτικά στο βιβλίο.

Δείτε την πρόσκληση στο facebookΠολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image