25 Απριλίου 2018

Κραυγή αγωνίας από την αγορά – «Κυριάκο, κάνε ότι χρειάζεται για να τους ρίξεις, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»

tsipr_mits708paral_0Γράφει ο Σπύρος Π. (Αναγνώστης του neodimokratis.gr – στείλτε τα δικά σας κείμενα στο [email protected])

Κατάφερα και αυτό το μήνα να πληρώσω. Ρύθμισεις εφορίας,  3η δόση φόρου εισοδήματος, στεγαστικό δάνειο, οφειλές σε πιστωτικές κάρτες, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ , ενοίκιο γραφείου, ΔΕΗ & ΟΤΕ.

Όλα σε μια ημέρα. Συγκεντρωτικά όλα μαζί αρκετές χιλιάδες ευρώ που μάζεψα ευρώ-ευρώ μέχρι τις 15 Νεοεμβρίου καθότι, ως γνωστόν σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του κάθε μήνα η αγορά νεκρώνει.

Ο ιδιωτικός τομέας δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς πλέον να μένει τίποτα για αυτούς που παράγουν. Δουλεύουμε όλη μέρα για να πληρώνουμε φόρους και υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνονται.

Ως γνωστόν σε ιστορίες σαν και τη δική μου οι εγκάθετοι του σημερινού καθεστώτος την έχουν την έτοιμη την καραμέλα: «Γιατί επί Σαμαρά δεν πλήρωνες;» Ναι συριζάκια, πλήρωνα και επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Τα πράγματα και τότε ήταν δύσκολα, όμως τότε είχαμε κάτι να περιμένουμε. Βλέπαμε μια κυβέρνηση που προσπαθεί και που λαμβάνει αποφάσεις που θα φέρουν καλύτερες ημέρες για όλους μας σε αυτή τη χώρα.

Σήμερα μετά από τόσα χρόνια κρίσης, με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το αδιέξοδο είναι ξεκάθαρο. Όλοι γνωρίζουμε πως κάθε μήνα ρίχνουμε τα χρήματα μας σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Χρήματα που βγάζουμε με αίμα και που ο Αλέξης Τσίπρας διαθέτει για να κάνει πολυτελείς διακοπές στην Κούβα & να πληρώνει ανεπρόκοπους «αγωνιστές» του κόμματος του.

Σκέφτομαι να μην ξαναπληρώσω, όπως κάνουν πάρα πολλοί γνωστοί μου και μου προτείνουν να κάνω και εγώ.  Όμως μέσα μου πιστεύω πως οι αλήτες που μας κυβερνούν σε αυτό στοχεύουν. Στην απόλυτη χρεοκοπία που θα τους διασώσει (νομίζουν) πολιτικά.

Θα συνεχίσω να πληρώνω για όσο μπορώ. Όμως ούτε εγώ ούτε κανείς επαγγελματίας που κόβει αποδείξεις δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε το 2017 στις υποχρεώσεις μας. Είτε θα βυθιστούμε στα χρέη, είτε θα «κλέβουμε» τους φόρους για να επιβιώσουμε. Δεν αξίζει στους παραγωγικούς Έλληνες τίποτε από τα δύο.

Πρέπει να φύγουν. Να φύγουν τώρα. Με κάθε τρόπο.

Κυριάκο με διαβάζεις; Δεν πάει άλλο.

Βγάλε μας στους δρόμους και κάνε ότι χρειάζεται.

Βρες 3 Βουλευτές τους, πρόσφερε τους γη & ύδωρ και στείλε την χώρα σε εκλογές.Επώνυμα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image