26 Απριλίου 2019

Ξετυλίγεται το κουβάρι των υποκλοπών και το σχέδιο πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή

36029590_10212043685824517_7860904214656974848_nΣτις 8 Μαρτίου του 2005 γίνεται μια θυελλώδης σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι, μια ημέρα μετά την ανακάλυψη του κακόβουλου λογισμικού του σκανδάλου των υποκλοπών.

Ο σχεδιαστής δικτύου και διευθυντής τεχνολογίας της εταιρίας Κώστας Τσαλικίδης θα αποχωρήσει από την συνάντηση, πιθανότατα έξαλλος με αυτά που είχε ακούσει. Την ίδια εκείνη ημέρα το κακόβουλο λογισμικό αφαιρείται με εντολή του τότε διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Γιώργου Κορωνιά και η ΕΥΠ χάνει μια μοναδική ευκαιρία. Να ανακαλύψει πάρα πολλά, ακόμη και να οδηγηθεί σε πράκτορες του κλιμακίου της CIA που άκουγαν την μισή ελληνική κυβέρνηση και μετέφεραν τα δεδομένα στην NSA.

Σύμφωνα με τα όσα είχε εκμυστηρευτεί από τον Φεβρουάριο στην σύντροφό του Σάρα Γαλανοπούλου o Τσαλικίδης έπρεπε να φύγει από την εταιρία. Όπως της είχε πει συγκεκριμένα στελέχη της, γνώριζαν από τον Ιανουάριο του 2005 το πρόβλημα με τις υποκλοπές χωρίς προφανώς να κάνουν τίποτε γι’ αυτό.

Παίρνοντας ως δεδομένο την θέση του Τσαλικίδη στην Vodafone θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη, όμως το πρόβλημα στην περίπτωσή του δεν ήταν αυτό. Ήταν προφανώς η θέση του στο τι διαδικασία θα έπρεπε να ακολουθηθεί από την εταιρία στην υπόθεση αλλά και ποιο πρόσωπο είχε «βοηθήσει» την ξένες μυστικές υπηρεσίες μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, στο να παρακαλουθούν τον τότε πρωθυπουργό της χώρας Κώστας Καραμανλή που ενοχλούσε πολύ με την εθνική πολιτική του.

Κι αυτά ήταν αρκετά για να «αυτοκτονήσουν» τον Τσαλικίδη κάποιοι, αλλά και να στοχοποιήσουν πολιτικά αλλά ακόμη και βιολογικά τον Κώστα Καραμανλή.

Όλοι αυτοί, παραμένουν  ασύλληπτοι, κανείς δεν τους έχει καταλογίσει τις ευθύνες που τους αναλογούν για τις κακουργηματικές τους πράξεις και την αδίστακτη συμπεριφορά τους.

Απαντάμε σε αυτούς που «φροντίζουν» να συντηρούν  το σκοτάδι γύρω από αυτή την υπόθεση, ότι ο Ελληνικός λαός ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια και για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος, αλλά και για τις φωτιές, για τα δήθεν σκάνδαλα και για όλο αυτό το σχέδιο που ενορχηστρώθηκε και εκτελέστηκε με στόχο την πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και την ανευ όρων παράδοση της χώρας μας στον Γιώργο Παπανδρέου και στις βουλές του.

Σε αυτή την προσπάθεια ανάδειξης της αλήθειας, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το βιβλίο «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο – Στόχος τους η Ελλάδα» που καταγράφει και αποκαλύπτει όλες τις κρίσιμες πτυχές της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας.

Στο «Νεοδημοκράτη» είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που στηρίξαμε κόντρα στις εισηγήσεις πολλών αυτό το εκδοτικό πόνημα που δεν πρέπει να λείπει κατά την γνώμη μας από την βιβλιοθήκη καμίας Ελληνίδας και κανενός Έλληνα.

Στο παραπάνω πλαίσιο αποφασίσαμε να παρέχουμε 3 μήνες δωρεάν συνδρομή στην εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» με την αγορά κάθε βιβλίου από το www.vivliokaramanlis.gr

 

 Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image