22 Μαΐου 2019

Μακεδονία: Ώρα μηδέν

Untitled-2Γράφει στο νεοδημοκράτη ο Αλέξανδρος Ράπτης*

Τον Ιανουάριο του ’15 μάταια προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε στους συμπολίτες μας τον ‘’κομμουνιστικό κίνδυνο’’ με τον ερχομό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εξουσία. Κατέστη αδύνατο να πείσουμε για το αυτονόητο, να δώσουμε στον μέσο Έλληνα να καταλάβει ότι είναι παιδικές ασυναρτησίες το σκίσιμο των μνημονίων, το ευρώ χωρίς πρόγραμμα, η ομαλότητα μαζί με τσαμπουκά και όλα τα υπόλοιπα. Έπειτα κι ενόσω ξεδιπλωνόταν η παράνοια σε βαθμό που απόλυτα η ‘’εκστρατεία του φόβου’’ είχε προβλέψει, με μεγάλους, και θα περίμενε κανείς σοβαρούς ανθρώπους, να μας βγάζουν τρελούς για πράγματα που έγραψαν και είπαν (δόξα σοι Ο Θεός μας βοηθάει η τεχνολογία σε αυτό) να μας λένε ανερυθρίαστα ψέματα στα μούτρα. Με τον μέσο συμπολίτη μας, από ανθρώπινο (αλλά και ανόητο) εγωισμό να μην καταδεχεται να παραδεχτεί το λάθος των επιλογών του, φτάσαμε το καλοκαίρι του ιδίου έτους να χάσουμε την γη κάτω απ’ τα πόδια μας. Έκτοτε, ζήσαμε το αδιανόητο, με τον κόσμο να μην ενδιαφέρεται που πιάστηκε κορόιδο τόσο εξόφθαλμα και δεν κόπτεται καν για πολιτική αλλαγή.

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έλεγε πως αν θες να απαλλαγείς μια για πάντα απ’ την Αριστερά άσε την να κυβερνήσει τρεις-τέσσερις μήνες. Τρία και πλέον χρόνια αριστερής διακυβέρνησης στην Ελλάδα και σήμερα χρειάζονται 151 ΝΑΙ στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για να εμποδιστεί η προδοτική συνθηκολόγηση του νεοέλληνα αύριο στις Πρέσπες. Γιατί η Ιστορία δεν θα γράφει ο Συριζαίος, ο νεοέλληνας θα γράφει. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ποτέ δεν έκρυψε την ελαφρότητα του όσον αφορά το όνομα και την κληρονομιά της Μακεδονίας. Δεν κορόιδεψε (εν προκειμένω) τον ελληνικό λαό. Ο νεοέλληνας θυσίασε τα κλειδιά της εξωτερικής πολιτικής στον βωμό του ‘’βρε λες να απειλήσουμε τους Ευρωπαίους και να πιάσει;’’. Το ερώτημα είναι, τι κάνεις όταν ένας λαός θέλει να καταστραφεί; Μπορείς να τον αποτρέψεις; Αν μη τι άλλο, όποιος προσπάθησε, αμαρτίαν ουκ έχει.

*Ο Αλέξανδρος Ράπτης είναι Πολιτικός Επιστήμονας και τελειόφοιτος MBA του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (Anatolia).Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image