14 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα ενότητας καραμανλικών μετά τη διαγραφή Παπακώστα

Φρένο στα σενάρια που φέρουν το καραμανλικό μπλοκ να μη συμφωνεί με τη διαγραφή της βουλευτή Κατερίνας Παπακώστααπό την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έβαλε ο βουλευτής Σερρών και εξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού Κώστας Αχ. Καραμαλής. «Υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μοναδική περίοδος που δεν υπάρχουν προβλήματα στη ΝΔ» δήλωσε στον 9,84 FM.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικές φωνές» τόνισε. «Ένα κόμμα πρέπει πάντα να είναι ενωμένο και συντεταγμένο κάτω από την ηγεσία του».

Η Κατερίνα Παπακώστα αποπέμφθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι εμφανίστηκε στη Βουλή -μιάμιση ώρα μετά την Κ.Ο. της ΝΔ, όπου θα μπορούσε να παρουσιάσει τις ενστάσεις της- να συμφωνεί με διατάξεις νομοσχεδίου του Πάνου Καμμένου και εμέσως να εμφανίζεται ως συνήγορος του υπουργού Άμυνας στην κριτική που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη για το προκλητικό του ταξίδι στο Λονδίνο. Η Κ. Παπακώστα υπήρξε υφυπουργός του Κώστα Καραμανλή. Η ίδια δηλώνει καραμανλική και τώρα. Ο βουλευτής Σερρών ανέλαβε να στείλει μηνύματα.
Διέψευσε και τα όσα λέγονται για ιδεολογικές διαφοροποιήσεις εντός ΝΔ ο κ. Καραμανλής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ έχει ζήτημα ιδεολογικής ταυτότητας, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμφανές πρόβλημα με τις αριστερές του τάσεις» δήλωσε. «Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η κυβέρνηση λέει ότι τα μνημόνια έχουν τελειώσει και ο κ. Φίλης τη διαψεύδει δημοσίως».

Ο βουλευτής Σερρών είχε επιστρατευτεί και στο παρελθόν όταν ως ακραιφνής καραμανλικός εμφανιζόταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. «Καραμανλής και ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε μαζί» ξεκαθάρισε τότε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Η Πειραιώς βλέπει δάκτυλο Μαξίμου πίσω από τις φήμες που διακινούνται, προκειμένου να καταδειχθεί εσωκομματικό πρόβλημα στη ΝΔ λόγω διάστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είτε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Τα σχετικά σενάρια διέψευσε και ο κ. Σαμαράς. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» του περασμένου Σαββάτου, δήλωσε σε συνομιλητές του «πάνω απ’ όλα η πατρίδα, πρέπει να φύγει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όλοι στηρίζουμε τον Κυριάκο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να ανακόψει την πορεία της προς την αυτοδυναμία. Γι’ αυτό και το στοίχημα της ενότητας πρέπει να το κερδίζει καθημερινά, όπως τονίζει κομματικό στέλεχος στα parapolitika.gr.Μενού
Responsive Menu Clicked Image