19 Ιανουαρίου 2019

Μητσοτάκης: Αποφασίζει μόνος του ο καθένας αν θα πάει στο συλλαλητήριο

625_8AD5B810-6987-9995-583E-89E106DB79F6«Είναι προσωπική απόφαση του καθένα στελέχους και βουλευτή για το ένα θέλει ή όχι να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής» τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τους βουλευτές της Μακεδονίας με τους οποίους είχε σήμερα συνάντηση στα γραφεία του κόμματος με αφορμή την συγκέντρωση για το Σκοπιανό.

Οι  βουλευτές της Μακεδονίας έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν.

Ωστόσο εδώ και μέρες ο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικαλεστεί τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια.

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τις ευαισθησίες των βουλευτών που αντιδρούν στην παραχάραξη της ιστορίας και στον αλυτρωτισμό.

Με βάση το κλίμα που υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αλλά και στην κοινωνία -το 70% των πολιτών δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-  ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να το ελεύθερο στα στελέχη να κάνουν ό,τι επιθυμούν, δηλαδή να συμμετέχουν ή όχι στα συλλαλητήρια.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image