18 Ιουλίου 2018

Μητσοτάκης, Μπακογιάννης και το γραφείο ανακοινώσεων της ΝΔ

mpakogiannis_mitsotakis_aftodioikisiΈλεος πια με αυτές τις ανακοινώσεις της ΝΔ. Κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εκτεθειμένη προσπαθώντας για μέρες να μαζεύει τα αμάζευτα από τις απρόσεκτες και αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις που κατά καιρούς βγαίνουν καθ υπόδειξη συγκεκριμένων ανθρώπων στην Πειραιώς.

Πρώτα αποκήρυξαν εμάς, ότι δεν έχουμε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, λες και εμείς δεν στηρίξαμε τον Κυριάκο για Πρόεδρο και δεν είναι φίλος μας, λες και ο «νεοδημοκράτης» γίνεται να είναι κάτι άλλο, ξεσηκώνοντας χιλιάδες χλευαστικά σχόλια στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια αφού μεθόδευσαν την διαγραφή άξιων στελεχών με πολυετή προσφορά και ιδιαίτερα αγαπητά στη βάση της παράταξης, προσπάθησαν να τους διασύρουν και αυτούς με δημόσιες ανακοινώσεις αφορισμού από το γραφείο τύπου της ΝΔ εκθέτοντας έτσι και τον ίδιο τον Πρόεδρο.

Μήπως κύριοι έχετε υπερεκτιμήσει τις αρμοδιότητες σας; Διαφορές σκέψεων και θέσεων μπορούν να υπάρχουν, δεν είναι δυνατόν όμως ανάμεσα σε στελέχη μιας παράταξης και πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να δημοσιοποιούνται αφορισμοί και απαγορεύσεις. Τα εν οίκω μη εν δήμω κύριοι. Θέλετε να μην παρευρεθούν σε ένα συνέδριο Βουλευτές και στελέχη μιας συγκεκριμένης περιοχής; Πάρτε τους τηλέφωνο να το συζητήσετε, μπορεί να κάνετε και λάθος άνθρωποι είστε και εσείς. Μην εκθέτετε την παράταξη στο πανελλήνιο και μην φέρνεται σε θεσμικό αδιέξοδο ανθρώπους που κατέχουν υπερκομματικούς θώκους (βλέπε Μπακογιάννη).

Από καιρό τα φάουλ είναι συνεχόμενα και δεν μιλάει κανείς μας όσο και αν μας θίγουν για χάρη της ενότητας. Την ενότητα αυτή όμως οι συγκεκριμένοι κύριοι την έχουν τελείως υποεκτιμημένη. Νομίζουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να στηρίζει την παράταξη μας όσο και αν τον προσβάλλουν.  Επειδή οι συγκεκριμένοι είναι νεόφερτοι στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και στον τρόπο λειτουργίας της, ξεχνούν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ο κόσμος της, αγνοί ιδεολόγοι, άνθρωποι που δεν είναι κρατιστές όπως προφανώς είναι εκείνοι και που εμπλέκονται με την πολιτική για να την βλέπουν να παράγεται και όχι για να παρακολουθούν εσωκομματικές σφαγές που προκαλούνται λόγω απειρίας και ανεπάρκειας.

Θα μας πείτε καλά όλα αυτά που γράφετε όμως ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Μπακογιάννη. Ήταν και παραμένουν άψογες, τόσο συγγενικά όσο και πολιτικά.Ο Νεοδημοκράτης
Μενού
Responsive Menu Clicked Image