19 Οκτωβρίου 2018

ΝΔ: Δεν δεχόμαστε αναβολή της συζήτησης για τον Καμμένο

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι δεν δέχεται την αναβολή της συζήτησης και ζητά από τον κ. Νίκο Βούτση να πράξει το καθήκον του σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Παράλληλα κάνει αναφορά για πανικό που έχει καταβάλει τους κ. Τσίπρα και Καμμένο, ενώ συστήνει στον πρωθυπουργό «Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του.

Η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Άλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών.
«Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image