26 Απριλίου 2019

ΝΔ για Αντωνοπούλου-Ζουράρι: «Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα»

Τις «επιλογές» της κυβέρνησης σχολιάζει με μια σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για τον διορισμό της πρώην υπουργού Ράνιας Αντωνοπούλου, που διορίστηκε στον ΟΟΣΑ, και στον κ. Ζουράρι, ο οποίος ψηφίστηκε αντιπρόεδρος της Βουλής.

Και οι δύο όπως υπενθυμίζει η Νέα Δημοκρατία, είχαν κριθεί ακατάλληλοι σε κυβερνητικές θέσεις, με την μεν κ. Αντωνοπούλου να παραιτείται από την κυβέρνηση όταν αποκαλύφθηκε ότι αν και ζάμπλουτη λαμβάνει επίδομα ενοικίου για να συντηρεί το γραφείο της, ενώ ο κ. Ζουράρις εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών.

«Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την «ακαταλληλότητα» των ανθρώπων που διορίζει σε σημαντικές θέσεις. Ειδικότερα,  η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης.

Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις.

Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα…».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image