22 Οκτωβρίου 2018

Η ΝΔ κατά του σημερινού πρωτοσέλιδου του Έθνους

Στο πρωτοσέλιδο του Έθνους απαντά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζοντας ψέματα όλα όσα αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειραιώς

«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του «Έθνος» δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου – κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη – για το οποίο έχουμε ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ».

 

Η Πειραιώς στην ίδια ανακοίνωση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.

Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη. Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image