22 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ: Στο ποδόσφαιρο η νέα θλιβερή απόδειξη καθεστωτικής αντίληψης

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη.

«Γεγονότα όπως αυτά των τελευταίων ημερών προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς. Η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής» καταλήγει.

Νωρίτερα, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναρωτηθεί: «Από πού κρατά τον Τσίπρα ο Σαββίδης;»

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός -και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο- είναι αν ένας πατέρας μπορεί να πάρει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί».

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι παρακολουθεί την προσπάθεια της κυβέρνησης να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας πως έπειτα από τρία χρόνια έχει αποτύχει. «Διολισθαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλο και περισσότερος κόσμος το απαξιώνει και το αποστρέφεται. Δυστυχώς, εδώ που έχουμε φτάσει, με ημίμετρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να διορθωθεί μια κατάσταση που έχει πάρει στραβό δρόμο. Δεν έχει τη δυνατότητα ούτε τη δύναμη ένας υφυπουργός Αθλητισμού να σηκώσει το βάρος μόνος του και πρέπει να παρθούν πολιτικές αποφάσεις» είπε, για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να παρεμβαίνει στις τρεις εξουσίες και να τις διαπλέκει.

«Προέκταση αυτού υπάρχει και στο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται η κριτική της αντιπολίτευσης για να το δούμε αυτό. Είναι εμφανές διά γυμνού οφθαλμού και η κυβέρνηση δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει» υποστήριξε.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image