15 Ιουλίου 2018

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Καμμένος θα πήγαινε και… στον Άρη για να μην ψηφίσει την αλλαγή φύλου»

Σε συνέντευξή του o σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Πάνου Καμμένου να μην δώσει το παρών στην ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου στα 15.

«Η κυβέρνηση βγήκε βαριά τραυματισμένη από την ιστορία και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καταχωρισμένου φύλου, καθώς οι απόψεις της αποτελούν μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία», τόνισε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Είδαμε ότι έλειπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος θα πήγαινε και στον Άρη για να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Καταδείχτηκε πλήρως ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς το άρθρο 3 στην ουσία καταψηφίστηκε, το οποίο ήταν και ο πυρήνας του επίμαχου νομοσχεδίου» και «αποδείχτηκε ότι το μόνο που κρατάει αυτή την κυβέρνηση είναι η καρέκλα».

Αναφορικά με τη στάση που κράτησε η ΝΔ, σημείωσε πως το κόμμα του κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση, φιλελεύθερη και σωστή.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αλλαγή του καταχωρισμένου φύλου στα 15 έτη, δεν είναι δυνατόν να μπορεί να επαναλαμβάνεται και βεβαίως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μια γνωμάτευση από το αρμόδιο τμήμα του Αιγινήτειου Νοσοκομείου».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image