15 Ιουλίου 2018

ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: «Είσαι ο πρώτος ρουσφετάκιας του ΠΑΣΟΚ»

Τον κατηγόρησε ότι έκανε «τους περισσότερους διορισμούς και δώσατε τα περισσότερα μαϊμού επιδόματα όταν είσαστε στο ΠΑΣΟΚ!» – Αν και πήρε το λόγο, ο Κουρουμπλής δεν απάντησε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε αναφορά, που έκανε νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τη δική του οικογένεια.

«Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι δεν είναι γιος πρωθυπουργού όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά ο πατέρας του ήταν αγρότης από την Αιτωλοακαρνανία και μπήκε στην πολιτική από τους πολιτικούς αγώνες του» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας: «Απ’ τα χιλιάδες ρουσφέτια γίνατε πολιτικός κ. Κουρουμπλή! Κάνατε τους περισσότερους διορισμούς και δώσατε τα περισσότερα μαϊμού επιδόματα όταν είσαστε στο ΠΑΣΟΚ!».

«Σαν γενικός γραμματέας Πρόνοιας μοιράζατε τα επιδόματα για να γίνετε βουλευτής» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Κουρουμπλή. Επισημαίνεται ότι αν και ξαναπήρε τον λόγο,ο υπουργός Ναυτιλίας δεν απάντησε στις συγκεκριμένες αναφορές του αντιπροέδρου της ΝΔ.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image