26 Μαρτίου 2019

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει και πάλι ο εκφραστής της μεσαίας τάξης»

kefalogiannikaramanlis3Μήνυμα υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού έστειλε με τοποθέτηση της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει και πάλι ο εκφραστής της μεσαίας τάξης, ο υπερασπιστής της συλλογικής αλληλεγγύης, ο θεματοφύλακας του κοινωνικού κράτους με ξεκάθαρο στίγμα που θα στηρίζεται στις αξίες και τις αρχές της ιδρυτικής Διακήρυξη της παράταξή μας. Μια ήρεμη και αποφασιστική δύναμη προόδου και εκσυγχρονισμού της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα εναντίον των άκρων σημειώνοντας: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει παρασυρθούμε σε συνταγές των άκρων που θα μας οδηγήσουν σε ρήξη με τις μεγάλες κοινωνικές πλειοψηφίες».

Πρόσθεσε, μάλιστα, με νόημα πως «δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος».

«Το έκανε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Καραμανλής, γνήσιος εκφραστής του μέτρου και της μετριοπάθειας» θύμισε η πρώην υπουργός και πρόσθεσε πως πρέπει «να είμαστε οι εκφραστές των μεγάλων κοινωνικών συμμαχιών. Ιδίως τώρα που οι συνθήκες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες συνθέσεις. Να βρούμε τους τρόπους να χτίσουμε τις νέες μεγάλες πλειοψηφίες του ελληνικού λαού».

Τα παραπάνω υπογράμμισε σε ομιλία της στην εκδήλωση «Οι Γυναίκες στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αλλαγής» που διοργάνωσε ο Θεόδωρος Καράογλου.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image