22 Οκτωβρίου 2018

Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Παριστάνετε ότι έχετε περιβαλλοντικές ευαισθησίες»

Τα βέλη του στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Βασίλιας Κικίλιας σχετικά με την περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε η βύθιση του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό» είπε ο κ.Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα.

«Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού. Είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού» ανέφερε ο κ.Κικίλιας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ζητάμε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής» κατέληξε.

Όσον αφορά το θέμα της Eldorado ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ψέματα και ανικανότητα σχετικά με το θέμα των επενδύσεων.

«Ο επικεφαλής της «task force για τις επενδύσεις» κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα» κάνοντας αναφορά στις Σκουριές και το Ελληνικό. «Στο Ελληνικό καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο, μια επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας. Ώς εδώ τα ψέματα και η ανικανότητά τους» είπε.Μενού
Responsive Menu Clicked Image