23 Σεπτεμβρίου 2018

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» – Ο Ρουσόπουλος σχεδιάζει επάνοδο στην πολιτική αρένα

Την πρόθεση του να επιστρέψει στην πολιτική ανέφερε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, με έχει προβληματίσει αρκετά», τόνισε μιλώντας στον Realfm.

«Είναι κάτι το οποίο το θέλω γιατί πιστεύω ότι και μου ταιριάζει και το έκανα καλά. Είναι και μία ένδειξη ότι όσο και να ταλαιπωρηθείς σε ένα χώρο που νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, αξίζει τον κόπο. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο ακόμα και με τα όσα άκουσα και με τα όσα άκουσε η οικογένεια μου, με τα όσα τραβήξαμε. Δεν επιστρέφω, εάν επιστρέψω γιατί πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του κόμματος και με τα όργανα του κόμματος, ούτε για να πάρω την εκδίκηση μου. Θεωρώ ότι η προσφορά στην πολιτική είναι σημαντική», επισήμανε ο κ. Ρουσόπουλος.

Για τις αλλαγές που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε μεταξύ άλλων: «νομίζω ότι είναι μία καλή και ενισχυμένη ομάδα. Η Μαρία Σπυράκη έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι θα τα πάει καλά».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image