16 Φεβρουαρίου 2019

ΣΚΑΙ προς κυβέρνηση: Οι πολίτες ξέρουν ποιός κάνει άθλια προπαγάνδα

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στην απόφαση της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για εμπάργκο μετά την πληροφορία που δημοσιοποίησε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξετάζει το ενδεχόμενο καρατόμησης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα τη δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων.

Η σημερινή ανακοίνωση του Μέγαρου Μαξίμου, ξεπερνάει όμως κάθε όριο και δείχνε που έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μια μεγάλης κρίσης. Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του.

Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει αυτές τις δύσκολες μέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται.

Νωρίτερα η κυβέρνηση έκανε λόγο για υπονόμευση και προβοκάτσια του καναλιού, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πλέον βουλευτές και στελέχη του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού».

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής.

Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ.

Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image