22 Μαΐου 2019

Στη ΝΔ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης

Μετά τη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Γ.Κατσιαντώνη (εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων), μέσω της οποίας δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να προσχωρήσει στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση μαζί του το μεσημέρι. Το ραντεβού θα γίνει στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Το Σεπτέμβριο του 2015 εξελέγη βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στο νομό Λαρίσης και στις 27 Απριλίου 2018 με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων παραμένοντας ανεξάρτητος.

Σε δήλωσή του για τους λόγους αποχώρησης, είπε: «Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί.»

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης γεννήθηκε στις ΗΠΑ και επέστρεψε σε ηλικία δύο ετών στην Ελλάδα όπου παρέμεινε μέχρι που τελείωσε και το Γυμνάσιο. Επέστρεψε στην Αμερική όπου ολοκλήρωσε το Λύκειο και στην συνέχεια σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στα Πανεπιστήμια UNH και SNHU. Εκλέχθηκε για τρεις θητείες, βουλευτής στην πολιτεία του New Hampshire και παραιτήθηκε του αξιώματος τον Φεβρουάριο του 2014, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image