19 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 14 Οκτωβρίου στο Μέτσοβο η 3η συνδιάσκεψη στελεχών των ΕΚΟ

spanakis.jpgΤο Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η συνδιάσκεψη των ΕΚΟ (Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ) στο Μέτσοβο της Ηπείρου.

Σε μια ένδειξη σεβασμού και τιμής στο πρόσωπο του Προέδρου και ιδρυτή των ΕΚΟ Ευάγγελου Αβέρωφ ο Βασίλης Σπανάκης επέλεξε την 3η συνδιάσκεψη να την πραγματοποιήσει σε αυτό τον όμορφο τόπο της Ηπείρου.

Τη συνδιάσκεψη αυτή πρόκειται να τιμήσουν όλοι οι Βουλευτές της Ηπείρου, ο Περιφερειάρχης καθώς και ο Δήμαρχος Μετσόβου, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιάννης Βρούτσης και ο Μάκης Βορίδης με θέμα «Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο & ιδιωτικό τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των ειδικών κομματικών οργανώσεων».

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στη συνεδριακή αίθουσα «Αβέρωφ¨ του Ξενοδοχείου Grand Forest Metsovo .

Ο Βασίλης Σπανάκης μετά την επιτυχημένη πορεία του στο οργανωτικό δεν σταματά να δείχνει τις οργανωτικές του ικανότητες ενώ έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, με την βοήθεια του Βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνη  και του Δημάρχου Μετσόβου Κώστα Τζαφέα επίσκεψη στο αρχοντικό «Μιχαήλ Τοσίτσα», στην Πινακοθήκη «Αβέρωφ» και στο Οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ όπου είναι τρία από τα πιο εμβληματικά έργα του Ευάγγελου Αβέρωφ στο Μέτσοβο.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image