20 Μαρτίου 2019

Συνδικαλιστές ΟΑΣΑ κατά «Praktiker»: Διαφημίζετε ποδήλατα και προβοκάρετε τις απεργίες μας

625_3439D62C-EFE4-6000-7FED-A429EE8D5E7DΣε διαμάχη βρίσκονται οι εργαζομένοι του ΟΑΣΑ με τα πολυκαταστήμα «Praktiker» με αφορμή τον κατάλογο ποδηλάτων της εταιρείας όπου ένα από τα επιχειρήματα για την αγορά ποδηλάτου είναι και οι απεργίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα η «Praktiker» αναφέρει: «Με το ποδήλατο οι απεργίες δεν σας αγγίζουν. Εάν συνηθίζετε να κυκλοφορείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σίγουρα έχετε βρεθεί πολλές φορές στην άβολη θέση να μην ξέρετε πώς να πάτε στη δουλειά σας. Βάζοντας το ποδήλατο στη ζωή σας δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια για αυτό, αφού το ποδήλατο δεν απεργεί».

Με βάση το μήνημα που περνάει η διαφήμιση, οι συνδικαλιστές, κάνουν λόγο για προβοκάτσια χειρίστου είδους, αφού υποστηρίζουν ότι η εταιρεία επιχειρεί να πουλήσει ποδήλατα και να αποκομίσει κέρδος, στη βάση ενός απαράδεκτου κοινωνικού αυτοματισμού σε βάρος των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ και στον ΟΣΥ αναφέρονται σε δυσφήμιση από την πλευρά της αλυσίδας καταστημάτων και ζητούν την άμεση απόσυρση μηνύματος από τον κατάλογο.Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image