14 Δεκεμβρίου 2018

Τα τρία τηλεφωνήματα Καμμένου σε Κικίλια για τα ελληνοτουρκικά

Με τον αρμόδιο Τομεάρχη Εθνικής Αμύνης Βασίλη Κικίλια επικοινώνησε χθες βράδυ ο υπουργός Πάνος Καμμένος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για την άτυπη σύνοδο των ομολόγων του στο ΝΑΤΟ, για τα ελληνοτουρκικά, ενημερώνοντάς τον ότι ο ίδιος είναι στην διάθεση τόσο του για λεπτομερή ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων τόσο προσωπικώς του ίδιου, όσο και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μόναχο όπου θα βρεθούν υπουργός και πρόεδρος για να συμμετάσχουν στην ομώνυμη 64η Διεθνή Σύνοδο Ασφαλείας.

Συμφώνως με πληροφορίες ο ΥΕΘΑ ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη άτυπη σύνοδο των ομολόγων του στη Συμμαχία τηλεφώνησε στον τομεάρχη Εθνικής Αμύνης της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Επίσης, πάντα συμφώνως με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βούληση του να ενημερώσει σχετικώς επί του θέματος και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο όπου θα συμμετέχουν στην 54η  Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Από πλευράς της ΝΔ έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα ότι ο πρόεδρος του κόμματος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μία τέτοια άτυπη συνάντηση στο Μόναχο, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του κόμματος για επίσημη σύγκληση και υπεύθυνη ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής στο Κοινοβούλιο.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image