15 Φεβρουαρίου 2019

Θερμή υποδοχή στον Μητσοτάκη από τους Μακεδόνες

Στο Κιλκίς βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια άκρως σημειολογική επίσκεψη με φόντο τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και με σαφή τη θέση του πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην επικύρωση της συμφωνίας που υπογράφηκε την προηγούμενη Κυριακή στις Πρέσπες και πρόκειται να φτάσει για κύρωση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 105 χρόνων από τη μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στο στρατιωτικό μουσείο για την μάχη του Κιλκίς, η οποία έγινε τον Ιούνιο του 1913.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Μάχης και παρακολούθησε την Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε επιπλέον και τη Λέσχη Αξιωματικών στο Κιλκίς όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους αξιωματικούς που υπηρετούν στις μονάδες του νομού.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταξύ άλλων υποδέχθηκε και ο πρώην βουλευτής του νομού Κιλκίς με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται ξανά στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές μετά το σύντομο πέρασμα του από τον ΛΑΟΣ.

Σημειώνεται ότι κατά την κατάθεση στεφάνου αποδοκιμάστηκε από μερίδα συγκεντρωμένων ο εκπρόσωπος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνέδριο «Export Summit VΙ» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image