15 Αυγούστου 2018

Την απραξία της κυβέρνησης στον τουρισμό καταγγέλλει η ΝΔ

nea-dhmokratiaΟ γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης κατήγγειλε την κυβερνητική ανικανότητα που οδηγεί σε συσσώρευση των προβλημάτων στη λειτουργία του «Ν. Καζαντζάκης».

«Οι απαράδεκτες εικόνες, με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι χιλιάδες ταξιδιώτες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης πλήττουν άμεσα το κύρος του νησιού μας ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς», υποστήριξε και επεσήμανε πως «εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας, εικόνες “απείρου κάλους” αποτελούν πλέον καθημερινότητα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στο υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Κρήτη και υπονομεύουν τις προσπάθειες όλων όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της».

«Η κυβέρνηση, με την απραξία της, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό», ανέφερε από το Ηράκλειο επίσης, ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου Μανώλης Κόνσολας που επισκέφτηκε το τοπικό αεροδρόμιο και την Χερσόνησο με στελέχη του κόμματος. Κατά την επίσκεψη στο αεροδρόμιο συζήτησαν με τον αερολιμενάρχη και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο, ιδίως, την τουριστική περίοδο.

«Είδαμε από κοντά και συζητήσαμε με τους αρμόδιους για τα προβλήματα του αεροδρομίου: έλλειψη προσωπικού, πολύωρες καθυστερήσεις, μακρές ουρές αναμονής, βλάβες στον εξοπλισμό του αεροδρομίου και πολλά ακόμη σημάδια αδυναμίας του να διαχειριστεί τις εξαιρετικά αυξημένες ροές επισκεπτών. Οι εικόνες ταλαιπωρίας και κόπωσης εντυπώνονται στους τουρίστες και αποτελούν πηγή μεγάλου όγκου παραπόνων» ανέφερε ο κ. Κόνσολας.

Παράλληλα τόνισε πως είναι επιτακτική η ανάγκη ορισμένων άμεσων παρεμβάσεων για την ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία του αεροδρομίου. Και κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι «επιδεικνύει μια καταστροφική ανικανότητα ακόμη και σε θέματα απλής διαχείρισης και εύρυθμης λειτουργίας του υπάρχοντος αεροδρομίου».Uncategorized Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image