22 Οκτωβρίου 2018

Την Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία του κόμματος η κοπή της πίτας των ΕΚΟ

unnamedΜετά από πολλά χρόνια οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις (Ε.Κ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας αναβιώνουν και πολλαπλασιάζονται. Ο Γραμματέας των Ε.Κ.Ο. και έμπειρος στα οργανωτικά Βασίλης Σπανάκης έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα νυν και πρώην μέλη των Ε.Κ.Ο. να παρευρεθούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

unnamed (1)

Να σημειωθεί ότι αρκετοί κλάδοι και επαγγελματικές ομάδες πλαισιώνουν καθημερινά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο η νεοσύστατη Γραμματεία Ε.Κ.Ο. που δημιουργήθηκε με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην κοπή της πίτας ο Γραμματέας κ. Σπανάκης και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν Απολογισμό του έργου της Γραμματείας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κατά το έτος που πέρασε καθώς και τα επόμενα βήματα δράσης.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Γραμματεία Ε.Κ.Ο πραγματοποίησε τρεις πετυχημένες Συνδιασκέψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μέτσοβο.unnamed (2)Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image