22 Μαρτίου 2019

Το αδιαχώρητο και στη Νέα Σμύρνη στην παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη για τον Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ)

neasmyrni_vivlio3Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η κεντρική παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη: «Κώστας Καραμανλής – Το τελευταίο εμπόδιο – Στόχος τους η Ελλάδα» στα μέσα του μήνα στο Ε.Β.Ε.Α., χθες από τη Νέα Σμύρνη έγινε η αρχή του κύκλου των τοπικών παρουσιάσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Νέας Σμύρνης γέμισε ασφυκτικά, αφού οι νεοσμυρνιώτες νεοδημοκράτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας & της εφημερίδας «Νεοδημοκράτης» για να συμμετέχουν στη συζήτηση γύρω από όσα συνέβησαν τη κρίσιμη διετία 2008-2009, που έμελλε να κρίνει το μέλλον της Ελλάδας για όλα τα χρόνια που ακολούθησαν.

Την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Λουκέρη έκαναν οι Νίκος Δένδιας (τ. Υπουργός κυβερνήσεων Καραμανλή & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ), ο Σάκης Ιωαννίδης τ. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ & Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας & ο Δημοτικός Σύμβουλός Νέας Σμύρνης & Γιατρός Ανδρέας Πάγκαλης, ενώ στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν ο Στέλιος Σακαρέτσιος.

Στο σύνολο τους οι ομιλητές αναφέρθηκαν στους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας από το λαϊκισμό, στο πόσο πολεμήθηκε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τότε, στις συντονισμένες επιθέσεις που δεχόταν τότε η Νέα Δημοκρατία μέσω ανυπόστατων σκανδάλων & από κοινού κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η ευθύνη για την είσοδο της χώρας μας στα μνημόνια φέρει τις υπογράφες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ξεκινώντας από τον Ανδρέα Παπανδρέου, συνεχίζοντας στον Κώστα Σημίτη για να έρθει στο τέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου να τελειώσει το έργο τους…

Περισσότερα για το βιβλίο στο: www.vivliokaramanlis.gr

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την χθεσινή εκδήλωσηΠολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image