19 Οκτωβρίου 2018

Το ψέμα των ψεμάτων από το ΥΕΘΑ για τη Σαουδική Αραβία

Διότι, πέραν των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε ο υπουργός Άμυνας, καθώς και των ψεμάτων που είπε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, σε πολλές περιπτώσεις τον πρόδωσε η μνήμη του.

Στην πιο κραυγαλέα των περιπτώσεων, είπε ότι η σύμβαση δεν ισχύει (!) αφού έχει λήξει από τις 10 Οκτωβρίου.

Μα, εφόσον είχε λήξει, τότε πώς είπε στη Βουλή τις προάλλες ότι ο θόρυβος που προκάλεσε για το θέμα η ΝΔ θα είναι η αιτία που θα χαθούν τα χρήματα; Σημειωτέον ότι η συζήτηση στη Βουλή έγινε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, δηλαδή έναν και πλέον μήνα από την ημερομηνία που ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε προκειμένου να πει ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι «Εγώ δεν έχω βάλει υπογραφή πουθενά», ενώ η υπογραφή του, όπως και του πρωθυπουργού, έχει μπει φαρδιά-πλατιά στο έγγραφο που είχε επισυναπτόμενη τη σύμβαση με την υπογραφή του κ. Κυριακίδη. Συνεπώς, υπογραφή υπάρχει!
Δεν υπάρχει όμως «ανέγκλιτη» πίστωση χρημάτων, αφενός γιατί το σωστό είναι «ανέκκλητη» και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει συμφωνία από τη στιγμή που οι Σαουδάραβες δεν έστειλαν τα χρήματα. Συνεπώς αυτό που είπε, πως «δεν υπάρχει συμφωνία με τη Σ. Αραβία, όσο δεν υπάρχει ανέγκλιτη πίστωση χρημάτων», ακούγεται ως… αγράμματο ανέκδοτο.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image