25 Μαρτίου 2019

Τσιρώνης: Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης -Και στην 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν όλα καλά καμωμένα

tsirwnis-708_2«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος πήρε τη σκυτάλη από τα στελέχη της κυβέρνησης στις απίστευτες δικαιολογίες από στελέχη της κυβέρνησης για την τραγωδία στο Μάτι. Δεκατέσσερις ημέρες από τη φονική πυρκαγιά ο κ.Τσιρώνης είπε «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 «δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός», ωστόσο πρόσθεσε «όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδας άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα. από την άλλη μεριά βέβαια το να παραιτηθεί ένας αξιωματικός από μια θέση ευθύνης. δεν σημαίνει, ότι είναι φταίχτης, επειδή εκείνη την στιγμή βρέθηκε στο τιμόνι».

Οι οικολόγοι ζητάμε συγνώμη

Μιλώντας για τη στάση των οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image