20 Απριλίου 2018

Βασίλης Κικίλιας: Επιστολή μετάνοιας, υποτέλειας και παραδοχής η επιστολή Τσακαλώτου

KIKILIAS-ND01-BASILHS«Από σήμερα η έννοια εξευτελισμός έχει ονοματεπώνυμο: Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Επιστολή μετανοίας, υποτέλειας και παραδοχής χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους δανειστές, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι «από σήμερα, η έννοια εξευτελισμός έχει ονοματεπώνυμο: Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Τσίπρας».

Στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας σημειώνει ότι η επιστολή αποτελεί επιβεβαίωση ότι ο κ.Τσίπρας «είναι τελικά ο καλύτερος σύμμαχος των ακραίων κύκλων των δανειστών, εγκλωβίζοντας τη χώρα σε συνεχιζόμενη λιτότητα με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία».

Μάλιστα, τονίζει, ότι ο εξευτελισμός θα ήταν πρόβλημα που θα αφορούσε μόνο τους κ.Τσακαλώτο και Τσίπρα, αλλά δυστυχώς είνα ο υπουργός Οικονομικών και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ.Κικίλιας αναφέρει: «Όλοι τώρα καταλαβαίνουν γιατί έκρυβαν την επιστολή, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από την πίεση της Νέας Δημοκρατίας και αφού είχε διαρρεύσει στα Μ.Μ.Ε. Σε αυτήν ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Τσίπρας ζητούν συγγνώμη για το εφάπαξ – βοήθημα στους συνταξιούχους. Και δεσμεύονται ότι δεν πρόκειται να δοθεί ξανά στο μέλλον ανάλογο βοήθημα. Επαναλαμβάνουν πέντε φορές, ότι θα κάνουν τα πάντα για να τηρήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις τους, κόβοντας ξανά τις συντάξεις. Επιστολή μετάνοιας, επιστολή υποτέλειας, επιστολή παραδοχής. Αλλά και επιστολή επιβεβαίωσης ότι ο κ. Τσίπρας είναι τελικά ο καλύτερος σύμμαχος των ακραίων κύκλων των δανειστών, εγκλωβίζοντας τη χώρα σε συνεχιζόμενη λιτότητα με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Είναι υπόλογος στα μάτια των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Όσο γρηγορότερα φύγει τόσο καλύτερο για τη χώρα».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image